Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Fiets leasen of huren

Fiets leasen via Bike Totaal

lease

Bent u op zoek naar Bike Totaal fietsenwinkels die fietsen verhuren voor een dagje weg of een vakantie? Bekijk dan onze verhuurpagina.

Een fiets leasen kan voordelig en gemakkelijk 

Fietslease (of in het Nederlands: het huren van een fiets) is een vrij nieuwe trend. Het zorgt er onder andere voor dat (elektrische) fietsen betaalbaar zijn en blijven voor elke Nederlander. Dit is uniek binnen de Europese Unie! Het leasen of huren van een fiets past helemaal bij een actievere levenstijl. Een ander groot voordeel van fiets lease is dat het milieu minder belast wordt, omdat mensen met een goede fiets er voor kiezen om de auto vaker te laten staan. Zo kunt u bijvoorbeeld - op mooie, droge dagen-  met uw fiets naar het werk. Een 'Fiets van de zaak' werkt trouwens heel eenvoudig: U kiest de leasevorm die u het meeste aanspreekt en vraagt de fiets van uw keuze aan.   

De voordelen van een leasefiets via Bike Totaal op een rij:

  Levering van de lease fiets via een Bike Totaal winkel
  Inclusief servicebeurten bij uw Bike Totaal winkel 
  Inclusief verzekering

Dus gezond, gemakkelijk én voordelig naar het werk? Lease dan een fiets! 

Mogelijkheden voor het leasen of huren van een nieuwe fiets

Huren/lease via HuurGemak

Huur/lease voor 3 jaar een (elektrische) fiets via HuurGemak voor een vast bedrag per maand. Dankzij de exclusieve samenwerking met verhuurbedrijf HuurGemak is het mogelijk om direct en geheel zorgeloos te genieten van een nieuwe fiets naar keuze. De Bike Totaal winkel in uw buurt geeft u graag advies, zodat u een fiets least die perfect aansluit bij uw wensen. 

HuurGemak


Fiets leasen via het fietsabonnement via Viets & Go

Met het Viets & Go abonnement least u 4 jaar lang een e-bike voor een vast maandbedrag. Binnen dit fietsservice-abonnement heeft u 4 jaar recht op: het gebruik van de fiets naar keuze, gratis jaarlijks onderhoud en binnen 48 uur reparatie van de lease fiets. 

Viets & Go

 

Werkkostenregeling

De aangepaste regeling van de "Fiets van de zaak".

WKR

Uw lease fiets in termijnen betalen via FietsDirectPlan

Met het FietsDirectPlan kunt u uw lease fiets eenvoudig en veilig gespreid betalen. U kunt ervoor kiezen om in bijvoorbeeld 24, 36 of 48 maanden uw aankoop terug te betalen. Zo betaalt u een vast bedrag per maand. 

FietsDirectPlan

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen